Wild geschoten door Nederlandse jagers

Wild geschoten door Nederlandse jagers is een van de puurste soorten vlees die er verkrijgbaar zijn. De dieren leven hun gehele leven in de natuur. Hierdoor worden zij niet op een onnatuurlijke manier gevoed en worden er geen stoffen als antibiotica gegeven. Je weet dan ook altijd zeker dat je kunt genieten van 100% puur natuurlijk vlees zonder extra smaakstoffen en dergelijke. Wij hebben verschillende opties in ons assortiment welke allemaal erg lekker zijn op hun eigen manier. Als je even verder leest ontdek je meer over de eigenschappen van dit soort vlees, waarom het zo gezond is en waarom wij het een absolute aanrader vinden.

De eigenschappen van wild vlees

Iedereen die wel eens wild vlees heeft gegeten weet dat dit niet te vergelijken is met andere soorten vlees. De smaken en textuur zijn heel anders en dat is iets wat je altijd direct zal herkennen. Wild geschoten door Nederlandse jagers is daarom ook erg lekker te eten met daarbij een stevige rode wijn. De smaak is puur, intens en erg lekker. Doordat dieren in de natuur vele malen meer in beweging zijn bevat het vlees een stuk minder vet. De wilde smaak is afkomstig van het natuurlijke dieet van de dieren en het lage vet gehalte door de vele beweging. Wild geschoten door Nederlandse jagers is dan ook een ware delicatesse en moet je echt geprobeerd hebben.

Wildgebraad bereiden

Wild vlees wordt vaak op een net wat andere manier klaargemaakt als je misschien gewend bent. Hierdoor wordt de smaak behouden en krijg je een geweldig stuk vlees op je bord waar je echt versteld van zal staan. Bij elk product staat een omschrijving van hoe je deze het best kunt bereiden. Uiteraard kunnen hier ook variaties in worden aangebracht of het vlees kan op een heel andere manier bereid worden. Wij als online slager adviseren je hier natuurlijk graag over.

In Nederland geschoten

Bijna al het wild wat wij aanbieden wordt in Nederland geschoten. Dit heeft een aantal grote voordelen. Zo is er altijd bekend waar het vlees vandaan komt en wordt het snel verwerkt. Het is niet meerdere dagen onderweg naar een bestemming. Hierdoor blijft de kwaliteit van het vlees een stuk beter. Bij vlees wat geschoten wordt in Nederland komen strenge regels kijken waardoor je het zorgeloos kunt eten. De gebieden en de bejaagde soorten worden vastgesteld om te voorkomen dat er te veel gejaagd wordt. Het kan wel eens voorkomen dat het vlees hagel bevat. Dit komt omdat het door jagers is geschoten en niet is geslacht. Dit is een puntje om op te letten bij het bereiden van geschoten Wild maar laat dat je absoluut niet tegenhouden.

De meest gezonde optie

Wild geschoten door Nederlandse jagers heeft op geen enkel gebied te maken met menselijke inbreng. Hierdoor is het vlees puur en een zeer gezonde optie. Geen antibiotica, geen kunstmatig voer en geen stressvolle omstandigheden. Dit is wat je dan ook erg goed kan proeven aan het vlees. Het is mager door de vele beweging die een dier in de natuur krijgt en dat maakt het natuurlijk ook een stuk gezonder. Het is absoluut niet het geval dat vlees van een dier dat wild heeft geleefd minder smaak bevat als met kunstmatige toevoegingen. De smaak is anders en daardoor zal je als je het eenmaal herkent direct weten wanneer je te maken hebt met dit soort vlees.

Bestel Wild wat is geschoten door Nederlandse jagers bij De Woeste Grond

Wij hebben een aanbod van verschillende dieren met elk natuurlijk ook weer een geheel eigen smaak en textuur. Het bereiden ervan is erg eenvoudig door de duidelijke omschrijving die bij het product staat. Als je een gezond stuk vlees op tafel wilt zetten wat absoluut een echte delicatesse is dan is dit natuurlijke vlees een geweldige optie. Meukvrij natuurvlees waarbij je echt puur de meest heerlijke smaken proeft. Bestel jouw Wild geschoten door Nederlandse jagers bij De Woeste Grond en geniet van een heuse delicatesse. Online vlees bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

✅ Is het vlees biologisch?
Ja, onze (online) slagerij is biologisch gecertificeerd door SKAL. Alle kip en varkensvleesproducten zijn biologisch. Wij verwerken in onze slagerij ook vlees van biologische veeboeren, zodat zij het vlees van hun eigen dieren op hun eigen boerderij kunnen verkopen.

✅ Wat is grasgevoerd natuurvlees?
Grasgevoerd natuurvlees is vlees van dieren die in natuurgebieden grazen. Ze eten uitsluitend wat in de natuurgebieden te krijgen is. Bij een hele strenge winter kunnen de dieren met hooi uit het natuurgebied bijgevoerd. De Maine Anjou gaan naar de potstal waar ze ook uitsluitend hooi uit de natuurgebieden krijgen. Ze groeien dus natuurlijk op en eten 100% gras. Ze krijgen geen krachtvoer vol toevoegingen en geen maïs. Dat maakt het vlees ontzettend gezond, duurzaam en veel diervriendelijker.

✅ Waar en hoe bezorgen jullie?
Het bestellen van vlees online is als je voor het eerst besteld misschien een beetje vreemd, maar wij zorgen al jaren met veel succes door heel Nederland en België. Het gras gevoerde natuurvlees wordt door onze natuurslager Léon na het verwerken direct vacuümverpakt en ingevroren. Het vlees wordt diepgevroren op minimaal -20 graden Celsius – door een pakketbezorger - bij je thuisbezorgd.

✅ Is het vlees traceerbaar?
Jazeker! Ons natuurvlees is afkomstig van de Schotse Hooglander, Maine Anjou, Hereford, biologische varkens en Schoonebeker Schaap. Deze oerrassen leven in natuurgebieden in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Onze keten is duurzaam en klein en het vlees heeft een duidelijke herkomstgarantie.

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief