Vleespakket

Als je graag van vlees geniet dan kan een pakket een erg goede optie zijn. Het is namelijk erg voordelig en je hebt direct een grote hoeveelheid van jouw favoriete vlees in huis. Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar waar wij je uiteraard meer over gaan vertellen. De verschillende pakketten bevatten een of meerdere soorten vlees. Het vlees komt ingevroren bij jou aan waardoor het lang vers blijft, als je het thuis direct in de vriezer legt blijft de kwaliteit optimaal. De pakketten zijn een erg handige en voordelige optie welke online vlees bestellen echt een feest maken.

Een gehakt vleespakket bestellen

Een van de meest veelzijdige soorten vlees is gehakt. Je kunt hiermee zelf allerlei variaties kneden maar je kunt het natuurlijk ook gewoon lekker rul bakken voor verschillende soorten gerechten zoals pasta. Doordat je aan gehakt allerlei kruiden kunt toevoegen maak je hiermee allerlei heerlijke smaakvariaties en is het te gebruiken in werkelijk van alles. Denk aan een simpele maar lekkere hamburger of juist aan een gehaktbrood met heerlijke groentes er in. Als je vaak gehakt gebruikt is een vleespakket ideaal. Je krijgt hierbij meer voor een lagere prijs en hebt voorlopig genoeg rundvlees in huis voor al jouw gerechten.

Snel klaar vlees in een pakket

Als je graag geniet van een lekker stukje vlees bij het eten maar weinig tijd hebt, dan hebben wij voor jou het ideale vleespakket. Het rap smul pakket bevat allerlei soorten vlees die je lekker snel kunt opbakken. Hierdoor heb je de gezonde voedingsstoffen uit het vlees en de heerlijke smaak zonder dat je er uren voor in de keuken hoeft te staan. Hierin zit onder andere braadworst, rundervinken, Duitse biefstuk, rundergehakt en nog veel meer vlees. Je hebt elke keer weer wat anders op je bord liggen en dat altijd binnen zeer korte tijd. Je hoeft geen chef te zijn om te kunnen genieten van de smaak van kwalitatief en heerlijk vlees dankzij dit vleespakket.

Kilo’s sappig stoofvlees

Wie is er nou niet gek op een heerlijke lap sappig en mals stoofvlees. Het valt uit elkaar na het bereiden en smelt haast weg in je mond. Als je hier graag regelmatig van geniet kan het best prijzig zijn. Met een stoofvlees pakket heb je altijd een lekkere voorraad liggen en het is een stuk voordeliger. Zo bespaar je met dit vleespakket alleen al €5,50! Een lekker stoofpotje is altijd heerlijk om te eten. Je bent er wel een tijdje mee bezig om het lekker te laten sudderen maar wat je daarvoor terug krijgt is natuurlijk geweldig.

Veel voordeel op veel vlees

Vlees is een luxeproduct en daar zijn de prijzen dan ook wel naar. Wij bieden uitsluitend hoge kwaliteit natuurlijk grasgevoerd vlees aan. Dit merk je aan de prijs maar ook echt aan de smaak ervan. Als je elke dag of een aantal keer per week lekker vlees op je bord wil hebben liggen dan kan je veel baat hebben bij een vleespakket. Hierbij krijg je namelijk een voordeligere prijs omdat je groot inkoopt.

Bestel jouw vleespakket bij De Woeste Grond

Wij bieden verschillende vleespakketten aan zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Vlees is erg prijzig dus het is erg begrijpelijk dat je daarmee wat voordeliger uit wilt zijn. Door groter in te kopen schaf je voordeliger vlees aan wat je makkelijk lang goed kunt houden. Ook het vlees in de pakketten is natuurlijk en grasgevoerd. Zo weet je ook hierbij dat je de beste kwaliteit krijgt zonder ongezonde toevoegingen. Als je een vleespakket bij ons besteld zullen wij deze uiteraard zo snel mogelijk bij jou thuis laten bezorgen. Bestel daarom vandaag nog jouw heerlijke vlees in een pakket bij jouw online slager De Woeste Grond.

✅ Is het vlees biologisch?
Ja, onze (online) slagerij is biologisch gecertificeerd door SKAL. Alle kip en varkensvleesproducten zijn biologisch. Wij verwerken in onze slagerij ook vlees van biologische veeboeren, zodat zij het vlees van hun eigen dieren op hun eigen boerderij kunnen verkopen.

✅ Wat is grasgevoerd natuurvlees?
Grasgevoerd natuurvlees is vlees van dieren die in natuurgebieden grazen. Ze eten uitsluitend wat in de natuurgebieden te krijgen is. Bij een hele strenge winter kunnen de dieren met hooi uit het natuurgebied bijgevoerd. De Maine Anjou gaan naar de potstal waar ze ook uitsluitend hooi uit de natuurgebieden krijgen. Ze groeien dus natuurlijk op en eten 100% gras. Ze krijgen geen krachtvoer vol toevoegingen en geen maïs. Dat maakt het vlees ontzettend gezond, duurzaam en veel diervriendelijker.

✅ Waar en hoe bezorgen jullie?
Het bestellen van vlees online is als je voor het eerst besteld misschien een beetje vreemd, maar wij zorgen al jaren met veel succes door heel Nederland en België. Het gras gevoerde natuurvlees wordt door onze natuurslager Léon na het verwerken direct vacuümverpakt en ingevroren. Het vlees wordt diepgevroren op minimaal -20 graden Celsius – door een pakketbezorger - bij je thuisbezorgd.

✅ Is het vlees traceerbaar?
Jazeker! Ons natuurvlees is afkomstig van de Schotse Hooglander, Maine Anjou, Hereford, biologische varkens en Schoonebeker Schaap. Deze oerrassen leven in natuurgebieden in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Onze keten is duurzaam en klein en het vlees heeft een duidelijke herkomstgarantie.

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief