Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
nl de

Rap smul pakket medium

€52,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Rap smul medium 3,5 kg
Rap-smul Medium bestaat uit diverse soorten grasgevoerd vlug-klaar producten en is verpakt per 2 personen. Je bespaart maar liefst €2.91!

Totaalgewicht 3,5 kg, 13 pakjes.
Prijs per kg €15,28.

Inhoud:
1 pakje braadworst à 250 gram.
1 pakje biefstukreepjes à 300 gram.
1 pakje saucijzen, 2 stuks à 250 gram.
1 pakje rundervinken, 2 stuks à 250 gram.
1 pakje Woeste burgers, 2 stuks à 250 gram.
1 pakje pittige burgers, 2 stuks à 250 gram.
1 pakje tartaar, 2 stuks à 200 gram.
1 pakje Duitse biefstuk, 2 stuks à 250 gram.
5 pakjes rundergehakt à ± 300 gram per pakje, totaalgewicht 1,5 kg.

Bereiding braadworst:

  • Haal het vlees uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de saucijzen en breng dit tegen de kook aan.
  • De saucijzen uit de pan halen en droogdeppen met een stukje keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de saucijzen in de roomboter als het schuim is weggetrokken.
  • Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen.

Bereiding biefstukreepjes:

  • Haal de biefstukreepjes uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de biefstukreepjes uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Bestrooi de biefstukreepjes met wat peper en zout.
  • Verhit de olie in een wokpan en bak de biefstukreepjes in 2 minuten aan alle zijde bruin.

Bereiding saucijzen:

  • Haal het vlees uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de saucijzen en breng dit tegen de kook aan.
  • De saucijzen uit de pan halen en droogdeppen met een stukje keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de saucijzen in de roomboter als het schuim is weggetrokken.
  • Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen.

Bereiding rundervinken:

  • Haal de rundervinken uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de rundervinken uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de rundervinken in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen. 

Bereiding Woeste- en Pittige burger:

  • Haal de burger uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de burger uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de burger in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 4-6 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Zorg ervoor dat je het niet te lang bakt, zodat het nog een beetje rood van binnen is.

Bereiding tartaar:

  • Haal de tartaar uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de tartaar uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de tartaar in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2-6 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Zorg ervoor dat je het niet te lang bakt, zodat het nog een beetje rood vanbinnen is.

Bereiding Duitse biefstuk:

  • Haal het Duitse biefstuk uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien.
  • Laat de Duitse biefstuk uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de Duitse biefstuk in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2-6 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Zorg ervoor dat je het niet te lang bakt, zodat het nog een beetje rood van binnen is.

Bereiding gehaktbal:

  • Haal het gehakt uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien.
  • Meng het gehakt met de eidooier, paneermeel, gehaktkruiden en zout.
  • Laat dit mengsel ± 30 minuten afgedekt rusten in de koelkast.
  • Vorm er ballen van. 
  • Smelt de roomboter in de ban.
  • Bak de ballen in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Blus vlees af met ± 0,25 liter water en laat de ballen met de deksel schuin op de pan een halfuurtje in de pan lekker sudderen.

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief