Biologische ambachtelijk bereide erwtensoep
Léon heeft ouderwetse lekkere erwtensoep gemaakt. Deze snert is o.a. gemaakt van bottenbouillon van varken en er zit voldoende varkensvlees in. Hij is lekker dik, als je het te dik vindt kan je het eventueel aanlengen met wat water.
Verpakt à ± 500 ml.
Prijs per liter €10,90.
Ingrediënten:
Bottenbouillon varken, spliterwten, varkensvlees, knolselderij, prei, aardappel, bladselderij, peper, Keltisch zeezout en heel veel liefde. LET OP: Dit product kan kleine botjes bevatten.
Bereiding:
Haal de erwtensoep uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
Doe de erwtensoep in een pan, leng eventueel aan met wat water en verwarm deze langzaam. Goed roeren!
Je kan de erwtensoep met plastic darm in een pannetje met water opwarmen (au bain marie). Water tegen de kook aanbrengen (niet koken!) en dan ±15 minuten verwarmen. LET OP!!! De darm staat wel onderdruk, hierdoor kan de erwtensoep uit de darm spuiten.
NL-BIO-01
Nederlandse Landbouw