Schapenbotten

€7,15
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Schapenbotten
Van zuivere botten maakt je de beste jelly bottenbouillon (bone broth). Naast dat het heerlijk is, is de bouillon die je zelf thuis maakt een weldaad voor je darmen en zit vol met belangrijke voedingsstoffen. Ook is het maken van bottenbouillon een fluitje van een cent. Hiervan wordt je bouillon lekker Jelly.

Verpakt à ± 1 kg.
Prijs per kg €7,15

Ingrediënten:
100% grasgevoerd schapenvlees.

Bereiding:
2 liter water
15 ml appelazijn
1 – 2 kilo botten
Keltisch zeezout naar smaak

  • Haal de botten uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Doe de botten in de pan en zorg dat ze onder water staan.
  • Breng dit aan de kook en laat het ongeveer 24 uur zachtjes (eventueel op een warmte-verdeelplaatje) koken.
  • Passeer de bouillon door de bouillon in een vergiet met een passeerdoek te gieten.

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief