Inloggen

Zoeken

RUNDERSCHENKEL 1000 GRAM

BOTTEN & ORGANEN

Runderschenkel is het beste stuk vlees van het rund om bouillon van te trekken. Het merg in het bot van de schenkel geeft de bouillon extra kracht. Lekker om te drinken en als basis voor sauzen en soepen.


Totaalgewicht: ± 1000 gram


(€8,95 per kg)

€8,95
Preloader

Ingrediënten:

100% Rundvlees.

 

Basisrecept voor soep:

  • Haal de runderschenkel uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Doe 1,5 liter water in een soeppan en doe er de runderschenkel erin.
  • Breng dit aan de kook en laat het ongeveer 2 uur zachtjes (eventueel op een warmte-verdeelplaatje) koken.
  • Passeer de soep.
  • Breng het opnieuw aan de kook.
  • Voeg eventueel soepgroenten en vermicelli toe, even roeren en 10 minuten zachtjes laten koken.

Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!