Schotse Hooglander vlees

Pagina 1 van 2

Je hebt vast al eens ergens in een natuurgebied een Schotse hooglander zien staan. Soms zijn ze met een paar en soms lopen ze in erg grote groepen. Ze grazen, lopen rond en maken gebruik van de leefomgeving om te overleven. Dit natuurlijke dieet zal je zeker opmerken in de kwaliteit. Uiteraard heeft ook Schotse Hooglander vlees bijzondere eigenschappen wat het een erg goede optie maakt. Lees verder en ontdek meer over het vlees, ons aanbod en de reden dat dit zo een goede keuze is.

Vet in het vlees

Wanneer je kijkt naar de afbeeldingen van ons vlees zie je hier direct het vet in zitten. Er zit namelijk niet alleen een randje aan de buitenkant maar er lopen banen dwars door het vlees heen. Dit is erg belangrijk als je een goed stuk wilt herkennen. Tijdens het bakken zullen deze stukjes vet namelijk smelten en zij zorgen voor een heerlijke smaak. Het is uiteraard wel belangrijk dat het niet te veel vet bevat. Door het natuurlijke dieet en de vele beweging is dit iets waar jij je bij ons niet druk om hoeft te maken. Wij hebben een ruim assortiment Schotse Hooglander vlees.

Verschillende soorten vlees

Als je graag een goed stuk rundvlees eet dan weet je ongetwijfeld al dat er erg veel opties zijn. Dit zorgt ervoor dat je elke keer weer wat anders kunt eten en je kunt natuurlijk ook variëren met de kruiden. Schotse Hooglander vlees kun je bijvoorbeeld erg lekker laten sudderen. Hierdoor wordt het vlees erg mals en smelt in de mond. Uiteraard kan het ook gewoon gebakken worden waardoor je het ook in rijstgerechten kunt gebruiken. Er is zoveel mogelijk met Schotse Hooglander vlees, dat is ook zeker een van de redenen dat rundvlees zo populair is.

Schotse Hooglander vlees van De Woeste Grond

Als je bekend met ons bent dan weet je uiteraard al waar wij voor staan. Wij zeggen altijd dat vlees een luxe product is en ook zo behandeld moet worden. Daarom bieden wij geen grote hoeveelheden aan voor lage prijzen. Dit houdt iets in stand wat niet bij ons past. Wij bieden uitsluitend vlees aan van dieren die goed behandeld zijn, natuurlijk gevoerd zijn en geen antibiotica toegediend krijgen. Wij vinden absoluut dat er voor vlees de juiste prijs betaalt moet worden en dat je daarvoor gezond en erg smaakvol vlees voor terug moet krijgen. Ga voor exclusief, uniek en meukvrij! Online vlees bestellen bij De Woeste Grond garandeert je het beste.

Bestel Schotse Hooglander vlees online

Het bestellen van vlees van dit sterke koeienras en dit thuis laten bezorgen lijkt misschien een beetje apart maar het heeft absoluut ook voordelen. Alle informatie over het vlees waar je interesse hebt, heb je direct tot jouw beschikking. Daarnaast weet je bij ons altijd wat je mag verwachten en dat is te zeggen op elk gebied. Al het vlees is traceerbaar, wij staan 100% garant voor de kwaliteit en het is gezond vlees. Alle Schotse Hooglander vlees is 100% natuurlijk gevoerd, de koeien lopen rond in natuurgebieden om te grazen en er is dan ook geen Carbon Footprint. Bestel vlees zonder ongewenste toevoegingen vanuit het assortiment van De Woeste Grond, jouw online slager.

✅ Is het vlees biologisch?
Ja, onze (online) slagerij is biologisch gecertificeerd door SKAL. Alle kip en varkensvleesproducten zijn biologisch. Wij verwerken in onze slagerij ook vlees van biologische veeboeren, zodat zij het vlees van hun eigen dieren op hun eigen boerderij kunnen verkopen.

✅ Wat is grasgevoerd natuurvlees?
Grasgevoerd natuurvlees is vlees van dieren die in natuurgebieden grazen. Ze eten uitsluitend wat in de natuurgebieden te krijgen is. Bij een hele strenge winter kunnen de dieren met hooi uit het natuurgebied bijgevoerd. De Maine Anjou gaan naar de potstal waar ze ook uitsluitend hooi uit de natuurgebieden krijgen. Ze groeien dus natuurlijk op en eten 100% gras. Ze krijgen geen krachtvoer vol toevoegingen en geen maïs. Dat maakt het vlees ontzettend gezond, duurzaam en veel diervriendelijker.

✅ Waar en hoe bezorgen jullie?
Het bestellen van vlees online is als je voor het eerst besteld misschien een beetje vreemd, maar wij zorgen al jaren met veel succes door heel Nederland en België. Het gras gevoerde natuurvlees wordt door onze natuurslager Léon na het verwerken direct vacuümverpakt en ingevroren. Het vlees wordt diepgevroren op minimaal -20 graden Celsius – door een pakketbezorger - bij je thuisbezorgd.

✅ Is het vlees traceerbaar?
Jazeker! Ons natuurvlees is afkomstig van de Schotse Hooglander, Maine Anjou, Hereford, biologische varkens en Schoonebeker Schaap. Deze oerrassen leven in natuurgebieden in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Onze keten is duurzaam en klein en het vlees heeft een duidelijke herkomstgarantie.

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief