Biologisch varkensgehakt
Biologisch varkensgehakt is gehakt dat alleen uit varkensvlees bestaat. Van varkensgehakt maak je hamburgers en gehaktballen. Varkensgehakt is erg smaakvol.
Verpakt à 300 gram.
Prijs per kg €13,97.
Ingrediënten:
100% varkensvlees.

NL-BIO-01
Nederlandse Landbouw
Bereiding:
- Haal het gehakt uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien.
- Meng het gehakt met de eidooier en paneermeel.
- Laat dit mengsel ± 30 minuten afgedekt rusten in de koelkast.
- Vorm er ballen van.
- Smelt de roomboter in de ban.
- Bak de ballen in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
- Blus vlees af met ± 0,25 liter water en laat de ballen met de deksel schuin op de pan een halfuurtje lekker sudderen.