Inloggen

HACHEEVLEES

PANKLAAR

Geen afbeelding gevonden

Gemak dient de mens; in blokjes gesneden suddervlees. Met dit vlees maak je heel gemakkelijk stoofvleesgerechten zoals hachee of stoofpotten.




Verpakt per ± 300 gram, €18,95 per kg

€5,69
Preloader

Ingrediënten:

100% rundvlees.

 

Basisrecept voor hacheevlees:

  • Haal het vlees uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat het vlees uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Verhit de roomboter in een ruime braadpan.
  • Kruid het vlees met zout en peper.
  • Bak het vlees in de boter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Blus vlees af met ± 1,5 liter water. Zorg ervoor dat het vlees net onder water staat.
  • Laat het vlees op laag vuur met de deksel half op de pan ca. 3-4 uur sudderen.
  • Roer regelmatig en indien nodig voeg water toe. 

Reacties

Help de Woeste Grond uit de brand!
Help ons uit de brand en steun ons door vlees te blijven bestellen. Uitlevering volgt na 1 november.
Onze slagerij is helaas verwoest door brand, maar wij willen eind oktober weer operationeel zijn!!

Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!