Inloggen

Zoeken

HACHEEVLEES

PANKLAAR

Geen afbeelding gevonden

Gemak dient de mens; in blokjes gesneden suddervlees. Met dit vlees maak je heel gemakkelijk stoofvleesgerechten zoals hachee of stoofpotten.




Verpakt per ± 300 gram


(18,95 per kg)

€5,69
Preloader

Ingrediënten:

100% rundvlees.

 

Basisrecept voor hacheevlees:

  • Haal het vlees uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat het vlees uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Verhit de roomboter in een ruime braadpan.
  • Kruid het vlees met zout en peper.
  • Bak het vlees in de boter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Blus vlees af met ± 1,5 liter water. Zorg ervoor dat het vlees net onder water staat.
  • Laat het vlees op laag vuur met de deksel half op de pan ca. 3-4 uur sudderen.
  • Roer regelmatig en indien nodig voeg water toe. 

Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!