Inloggen

RUNDERVINK 250 gram

RUNDVLEES

Een typisch Nederlands gerecht: de Rundervink. Een rundervink is een zacht gekruid gehaktrolletje, met daar omheen een mager lapje rundvlees gewikkeld.




Verpakt per 2 ± 250 gram


€19,95 per kg

€4,99
Preloader

Ingrediënten:

Rundvlees, nootmuskaat, witte peper, ui, gember, piment, kruidnagel, koriander, Keltisch zeezout.

Deze kruidenmelange is samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden van het Blauwe huis en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

 

Basisrecept voor rundervinken:

  • Haal de rundervinken uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de rundervinken uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de rundervinken in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen. 

*Allergenen


Reacties

Met de Woeste Grond de herfst in!
De herfst, het getijde van de stoofschotels, stampotten en het knapperende haardvuur.

De Woeste Grond brengt natuurvlees thuis bij jou op je keukentafel.


Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten recepten en nieuwtjes!