Inloggen

CHIPOLATA SCHAAP 280 gram

SCHOONEBEKER SCHAAP

Chipolata schaap met knoflook. Deze Mediterrane worstjes kan je bakken in de pan, maar ze zijn ook heerlijk op de BBQ. De chipolataworstjes zijn ±70 gr per stuk en zijn per vier verpakt.
± 280 gram, €19,95 per kilo.
€5,59
Preloader

Ingrediënten: 

Schapenvlees, schapendarm, paprika, wortel, ui, selderij, cayenne, chili, koriander*, knoflook, zwarte peper, Keltische zeezout.

Deze kruidenmelange is samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

Basisrecept voor chipolata:

  • Haal de worstjes uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de braadworst en breng dit tegen de kook aan.
  • De chipolata's uit de pan halen en droogdeppen met een stuk keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de chipolata's in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 7 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.

*Allergenen


Reacties